In memoriam Tom Visser

Op 19 juni 2020 is ons bestuurslid Tom Visser overleden op een veel te jonge leeftijd van 68 jaar.

Een verschrikkelijk verlies, niet alleen voor de stichting Warmte voor de kinderen, maar vooral ook voor zijn vrouw Ljubica en zijn kinderen.

Tom heeft zich jarenlang namens onze stichting ingezet voor de realisatie van verwarmingsprojecten in zijn geliefde Bosnië. Zijn technische bagage en de kennis van Bosnië hielpen hem enorm om alle projecten tot een goed einde te leiden. Hij zag er, samen met Ljubica, op toe dat alle afspraken werden nagekomen als afgesproken en dat het werk conform zijn specificaties was uitgevoerd. Ook toen hij zijn einde voelde naderen was hij enorm betrokken bij de realisatie van een groot en uniek project met betrekking tot een schooltje in Tekucica. Hij wilde koste wat het wilde dit project nog graag realiseren, maar zijn slopende ziekte besliste helaas anders. Als voorzitter van de stichting Warmte voor de Kinderen heb ik Tom beloofd zijn werk af te maken, voor zover mijn vaardigheden aankunnen. Ik ben dankbaar voor de steun die ik hierbij van de familie van Tom ontvang.

Tom was een vakman tot en met en onmisbaar voor de stichting. We zullen hem enorm gaan missen, maar desondanks proberen zijn goede werk voort te zetten, hoe moeilijk dat ook zal zijn.

Willem Siebelink
voorzitter stichting Warmte voor de Kinderen.

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana