Op weg naar realisatie van ons project 'Tabita'

Voor dit project hebben we (gedeeltelijk) gesponsorde radiatoren en toebehoren in Nederland verzameld en via Rabelink transport naar Roemenië laten vervoeren. De overige materialen worden in Roemenië door Rensa Family lid Uniprest tegen zeer aantrekkelijke prijzen ter plekke bezorgd.

Zomaar wat uitwisseling per email over de geleverde materialen tussen Aurelia David en Eggo Boer van Stichting Warmte voor de Kinderen.

zondag 6 juni:
Hallo Eggo,
Wij danken Stichting Warmte voor de Kinderen en alle betrokkenen bij dit project. U kunt in het tijdschrift over dit project en over het Tabita-huis vermelden en daarnaast zal ik een foto bijvoegen met mij en mijn man.
GOD ZEGENT U MET GEZONDHEID EN WERKKRACHT.
met respect, Aurelia David.

dinsdag 8 juni:
Even een up-date.
Hierbij het bericht van Aurelia (David is haar achternaam!) met de foto van het echtpaar David.
Vandaag de bevestiging gekregen van Rabelink dat de radiatoren onderweg zijn en waarschijnlijk a.s. donderdag afgeleverd worden. De planner in Roemenië heeft reeds contact gelegd met Aurelia en zal haar een dag van tevoren informeren over de exacte leveringsdatum en tijd. Goede service van Rabelink !!
Vriendelijke groet, Eggo.

zaterdag 12 juni:
Hallo allen,
Donderdag 3 juni zijn de radiatoren voor ons project TABITA door Rensa afgeleverd bij Rabelink in Wehl. Ook op donderdag 3 juni bracht ik een elektrische rolstoel voor een ander project ook bij Rabelink.
Men deelde mij mee dat de radiatoren reeds aangekomen waren en dat ik ze de drie paletten bij elkaar zouden zetten en de nodige stickers erop te bevestigen.
Maandag 7 juni kreeg ik bericht van Rabelink dat het transport onderweg was en op donderdagmorgen in Bocsa werd verwacht. En inderdaad, donderdagmorgen 10 juni tegen 10.00 uur werden onze materialen gelost.
Vrijdagmorgen kreeg ik onderstaande mail van Aurelia :

vrijdag 11 juni:
Hallo Eggo,
De materialen zijn goed bij ons aangekomen, gisteren rond 10 uur 's ochtends heb ik de vrachtwagen gelost. Alles goed. Ik zag ook de lijst met te ontvangen materialen van Uniprest, ik heb ook contact opgenomen met de loodgieter om te controleren wanneer de materialen zullen komen. Dank u! Een gezegende dag!
met respect, Aurelia David

Nu nog wachten op de materialmen van Uniprest. Aurelia heft reeds contact gelegd met de mensen van Uniprest.
Respect voor het verzorgen van het transport en de informatie over de voortgang. Ik ontving reeds een voor ontvangst afgetekende kopie van de vrachtbrief.
Eggo.

 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana