Samenwerking?

Onlangs trof ik Hans Braafhart van de stichting hulp-roemenië en samen hebben we gebrainstormd over de mogelijkheden om mogelijk een keer te gaan samenwerken. Hulp-Roemenië zorgt voor sanitaire voorzieningen voor scholen in Roemenië en wat zou het mooi zijn als we een keer samen een project zouden kunnen doen: warmte én sanitair voor de kinderen! Prachtig toch?

Van 27 april tot en met 5 mei j.l. is Hans met 6 collega's naar Roemenie geweest om bij een school sanitaire voorzieningen aan te leggen.  Dit project heeft men 2 jaar geleden uitgezocht. Het dak van de school was slecht en afgelopen jaar hebben ze daar met financiele ondersteuning van hulp-roemenië eerst het dak opgeknapt. Vorige maand heeft men in het gebouw 3 toiletten gemaakt.  

Hulp-Roemenië bestaat hoofdzakelijk uit een groep politiemensen, die in eigen tijd en op eigen kosten naar Roemenie gaan. Zij proberen op verschillende manieren geld bij elkaar te krijgen voor de stichting.

Hans Braafhart en ik hebben afgesproken om later dit jaar nog eens bij elkaar te komen, nadat we met onze besturen de mogelijkheden van een samenwerking hebben besproken. Hieronder een aantal foto's, die Hans samen met zijn collega's 2 jaar geleden van de school heeft gemaakt. Wordt vervolgd

Willem Siebelink

    

    

!

 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana