Warmte voor de Kinderen helpt Shoebox4Ro

Het bestuur van de stichting Warmte voor de Kinderen heeft besloten om in 2019 haar Achterhoek Balkan partner Shoebox4Ro te helpen met haar schoenendoos actie voor de kinderen in Roemenië, door zich garant te stellen voor 200 gevulde schoenendoosjes. Deze dozen zullen in december 2019 door de mensen van Shoebox4Ro persoonlijk worden afgeleverd in Roemenië. Het lijkt ons een heel leuk idee om samen met de mensen die Warmte voor de Kinderen een warm hart toedragen, deze actie tot een succes te maken!

Hoe kun je meedoen?

Wat ons betreft kun je op 2 manieren meedoen om (een deel van) de 200 schoenendoosjes gevuld te krijgen:

1) je zoekt in je (sociale) netwerk* een aantal mensen die je willen helpen een aantal dozen (>10?) te vullen en neemt contact op met ondergetekende. Wij zorgen dan dat je deze hoeveelheid dozen gratis krijgt toegezonden. Je vult de dozen met spullen als beschreven op het artikel van Shoebox4Ro. Zodra de schoenendozen gevuld zijn sluiten we even kort hoe deze het beste op de juiste plek komen.
*Denk aan: je (afdelings)collega's, de schoolklas of het voetbalteam van je kinderen, je vriendengroep etc etc

2) je doet individueel mee en maakt net zo vaak 5 euro over op IBAN NL78RABO0370015142 tnv stichting Warmte voor de Kinderen als dat je schoenendoosjes (1 of meer) wilt sponsoren. Vul als omschrijving in "Schoenendoos actie 2019". Wij zorgen er dan voor dat de schoenendoosjes gevuld worden en meegaan op transport naar Roemenië.

Waarom meedoen?

Hoe meer mensen onze actie steunen middels een fysieke en/of financiele bijdrage des te meer geld houden we over om weer andere projecten in Roemenië of Bosnië (het werkgebied van stichting Warmte voor de Kinderen) te kunnen realiseren! Ik zeg doen of zoals ze tijdens de Doetinchemse carnaval zeggen: "'t geet pas goed a'j 't samen doet"!

Willem Siebelink

voorzitter stichting Warmte voor de Kinderen

 

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana