Website weer volledig in 3 talen beschikbaar!

Sinds jaar en dag is de website van de stichting Warmte voor de Kinderen beschikbaar in maar liefst 3 talen: Nederlands, Engels en Roemeens!

Dat is niet alleen handig voor bezoekers uit het buitenland, maar ook heel veel vertaalwerk voor de beheerder van onze website. Voorheen moest elk bericht of (project) verslag langs een aantal vrijwilligers die de Engelse of Roemeense vertalingen voor hun rekening namen. Deze moesten door de beheerder weer stuk voor stuk worden overgenomen op de website. Heel  veel werk voor een vrijwilliger en in de loop der jaren was er de nodige achterstand opgelopen.

Gelukkig biedt de moderne tijd steeds meer hulpmiddelen voor vertalingen naar diverse talen. Deze vertalingen zijn niet altijd even fraai, maar ze voldoen ruimschoots aan de eisen die wij eraan stellen. Het is derhalve fijn om te constateren dat vanaf augustus 2020 onze gehele website altijd in drie voorkeurstalen kan worden bekeken. Een geruststellende gedachte en bovendien heel erg prettig voor de beheerder!

Willem Siebelink,
voorzitter

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana