Projecten

Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita

Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita LAND  |  Roemenie
PLAATS  |  Bocsa City
JAAR  |  2021

Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita

Het centrum "Tabita" werd opgericht op 14 september 2001 om de ontwikkeling van kinderen te verzekeren in een omgeving die zo dicht mogelijk bij het gezin staat. Tabita heeft een capaciteit van 10 plaatsen en kinderen worden beschermd in een residentieel systeem. Momenteel verblijven er 7 kinderen in het centrum, dat wordt gerund door Aurelia David en haar echtgenoot. Het huis is gekocht en geschonken door een Amerikaanse familie, die hiermee als hoofdsponsors van Tabita kunnen worden beschouwd.

Het verwarmingssysteem en de warmwatervoorziening van het centrum Tabita staan op instorten en is dringend aan vervanging toe. Stichting Warmte voor de Kinderen gaat zorgen voor een geheel nieuw verwarmings- en warmwater systeem! Van enkele bevriende relaties hebben we (een deel van) de materialen (deels) geschonken gekregen en de overige materialen hebben we voor zeer gunstige prijzen kunnen aanschaffen. Daarnaast hebben we gratis vervoer naar Roemenië kunnen regelen! Elke euro is daardoor (weer) met uiterste zorg uitgegeven, waardoor wij maximaal rendement kunnen halen uit onze ontvangen sponsorgelden.


Sinds 2013 zorgen Aurelia David en haar man voor "deze geweldige kinderen".

Het centrum biedt kinderen / jongeren onderdak, zorg, emotionele steun, ontwikkeling van persoonlijke autonomie en toegang tot medische diensten, onderwijs, herstel tijdens plaatsing om re-integratie of sociale en professionele integratie te ondersteunen. We hebben een meisjesslaapkamer, op dit moment hebben we maar één meisje in het centrum.

 
De meisjes slaapkamer

 
Er zijn twee jongensslaapkamers met een aantal van 4 jongens in één slaapkamer.


Elke slaapkamer heeft een badkamer.

 
Een kijkje in de keuken...

 
...en in de huiskamerOktober 2021 - de werkzaamheden zijn op een haar na gereed!

Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita Nieuwe verwarmingsinstallatie voor gezinscentrum Tabita
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana