Projecten

Afronding laatste deel projekt school in Bosnie

Afronding laatste deel projekt school in Bosnie LAND  |  Bosnie - Hercegovina
PLAATS  |  Boljanic
JAAR  |  2017

Afronding laatste deel school in Bosnië

We zijn nu ruim 5 jaar verder en er is nog steeds dringend behoefte aan verwarming in het oude gedeelte van de school.  Als het erg koud is moeten de kinderen verhuizen naar het nieuwere gedeelte met als gevolg overvolle lokalen.

Na inmiddels veel andere projekten gerealiseerd te hebben o.a. in Roemenie zijn we van mening dat hier e.e.a. afgerond moet worden. De nieuwe ketel werkt prima maar gebleken is dat er voldoende capaciteit over is om het oude schoolgebouw er bij te verwarmen. Via een ondergronds leidingwerk kan vanaf  de bestaande installatie worden aangekoppeld.

Vorig jaar augustus zijn er offertes opgevraagd en de totaalprijs lag tussen de 10.000 en 12.000 euro. Plannen zijn inmiddels definitief uitgewerkt  en realisatie van het project zal in de maanden augustus en september van 2017 plaatsvinden. Medio oktober moet alles klaar zijn en kunnen de kinderen de winter met een gerust hart tegemoet zien!

Er is uiteraard al veel verbeterd. Zo erg als vroeger,dat de kinderen hun eigen hout van huis mee moesten nemen naar school is het gelukkig niet meer, maar er moest nog heel veel gebeuren. We kunnen inmiddels met een ieders steun dit projekt realiseren en er voor zorgen dat vóór de winter alle kinderen er lekker warm bij zitten.  Dit zijn toch de eerste levensbehoeften.

Namens de kinderen in Bosnië,  hartelijk dank voor uw bijdrage!

Tom Visser

Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie Afronding laatste deel projekt school in Bosnie
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana