Projecten

Verwarming in kleine school

Verwarming in kleine school LAND  |  Bosnie - Hercegovina
PLAATS  |  Suho Polje
JAAR  |  2017

Verwarming in kleine school

Tijdens ons verblijf afgelopen zomer werd ons gevraagd om mee te gaan naar een kleine school in Suho Polje. Een klein plaatsje ongeveer 15km van Boljanic. Dit schooltje maakt onderdeel uit van de school in Boljanic en draagt  ook dezelfde naam: Petar Petrovic Negos.

De directeur van de school vroeg ons of er mogelijkheden waren om ook dit schooltje van centrale verwarming te voorzien. Hij vertelde ons dat er bij de watersnoodramp mei 2014 in Doboj diverse materialen beschikbaar zijn gekomen zoals een aantal radiatoren en een cv houtkachel.   Om de kosten te drukken wilden ze genoemde materialen na renovatie weer hergebruiken. De stichting Warmte voor de Kinderen zal dan de rest, zoals leidingen, appendages, montage enzovoort, bekostigen

De schoorsteen zal door vrijwilligers  gemaakt worden.  De realisatie van dit projekt is reeds in volle gang zodat ook hier de kinderen met een leeftijd van 7 tot 12 jaar aankomende winter er heerlijk warm bij zitten.

Zo zijn er nog veel van dit soort projekten. We kunnen nog heel veel hulp bieden, maar daar hebben we u  bij nodig.  Aub geef om de kinderen van Bosnie.  Zij zullen u dankbaar zijn.

Met vriendelijke groet,
Tom Visser

Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school Verwarming in kleine school
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana