Projecten

Schooltje in Stanovi

Schooltje in Stanovi LAND  |  Bosnie Herzegovina
PLAATS  |  Stanovi
JAAR  |  2023

Schooltje in Stanovi

Tijdens ons bezoek aan Bosnië eind april 2023 werden we vanuit ons hotel in Doboj opgehaald door Stanislav Nakic, directeur van o.a. het schooltje in Stanovi. Op dit schooltje zitten 16-21 kinderen en de lokalen worden verwarmd door stinkende kolenkachels. Ooit was hier centrale verwarming en de radiatoren hangen nog steeds aan de muren. Echter de leidingen zijn afges!loten bij de plek waar ooit een cv-ketel had gestaan.

Via onze technische contactpersoon in Bosnië, de heer Vaso Milivojevic, kregen we een gespecificeerde offerte toegezonden. Aangezien we ook nog een ander project (Jalanska) wilden realiseren, moesten we ook deze offerte erbij pakken om te kijken of deze beide binnen ons budget zouden passen. Na rijp beraad met het voltallige bestuur van stichting Warmte voor de Kinderen, hebben we besloten om, ondanks een kleine overschrijding van ons budget, BEIDE projecten te gaan uitvoeren! 

Nadat we opdracht hadden gegeven heeft Vaso zo snel mogelijk een installateur aan het werk gezet en mooi op tijd, net vóór het stookseizoen waren de werkzaamheden afgerond! Namens de scholen en de leerlingen kregen we vervolgens nog een hartelijk dankwoord uit Bosnië.

 

Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi Schooltje in Stanovi
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana