Projecten

Basisschool in Malesici

Basisschool in Malesici LAND  |  Bosnie Herzegovina
PLAATS  |  Malesici
JAAR  |  2023

Basisschool in Malesici

De technische mensen op de school in Malesici (vlak bij Gračanica), waar ook Indira Randall lesgeeft, hadden geconstateerd dat de verwarmingsinstallatie niet meer kon worden opgestart. Een plaatselijke installateur had een offerte gemaakt, zowel voor een noodreparatie als voor een definitieve oplossing. Zoals te doen gebruikelijk had de overheid geen/onvoldoende geld beschikbaar. Wij hadden ons budget voor 2023 ook al overschreden, maar wilden Indira en haar school ook niet (letterlijk) in de kou laten staan. Dus was er creativiteit geboden! Na tussenkomst van Vaso bleek al snel dat een noodreparatie niet gewenst was, dus alles op alles gezet voor een definitieve oplossing!

Indira en de directeur van de school in Malesici, de heer Mirsad Mujkic, zijn nogmaals met de lokale overheidsinstanties om tafel gaan zitten en hebben een garantie voor een deel van de kosten kunnen afdingen. Daarna bleef er voor ons nog een investering van ongeveer 3.500 euro over. We hebben ook dit project in het bestuur besproken en akkoord voor dit (derde) project gegeven. Door onze toezegging is ook de installateur akkoord gegaan met de opdracht en eind oktober zijn de werkzaamheden gestart! Gelukkig maar dat het weer in Bosnië ook nog steeds erg zacht is!

Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici Basisschool in Malesici
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana