Projecten

Centrale verwarming kleine lagere school

Centrale verwarming kleine lagere school LAND  |  Bosnie - Hercegovina
PLAATS  |  Cerovica
JAAR  |  2018

Verwarmen van een lagere school in Cerovica

Tijdens ons verblijf oktober vorig jaar werden we geconfronteerd met deze school (zie foto) Het is een kleine lagere school van ± 40 kinderen en 3 leraressen die deel uit maakt van een scholengemeenschap van 10  scholen in een district van ± 40 km. Volgens algemeen directeur Alleksandar Ristic hebben de scholen en in het bijzonder deze school veel opstartproblemen gehad na de afgelopen burgeroorlog. Het is een zeer vooruitstrevende school, waar je aan veel dingen kunt zien, dat de goede wil er wel is, maar geen financiën om e.e.a. te verwezenlijken.

De speelplaats op de foto is gedoneerd door een organisatie uit Italie.

Wij zijn dan ook van mening dat deze mensen een steuntje in de rug moeten krijgen.

Het betreft hier een school met 3 leslokalen een computer/printer en archiefruimte, keuken, hal, gang en stookruimte. De benodigde totale capaciteit is 50 kW.  Dus een hout CV ketel in combinatie met 12 radiatoren.  We weten uit ervaring dat de voor ons zo vanzelfsprekende zaken als  centrale verwarming een grote rijkdom is op deze scholen.  Ook het feit dat er mensen zijn die met hun meeleven doet al veel goeds.

Help a.u.b. mee om deze kinderen te verlossen van al die kleine kacheltjes en te vervangen voor een degelijke cv installatie.

Ook hier geldt dan ook:  de kinderen zullen u er dankbaar voor zijn!!

b.v.d. Tom Visser

Centrale verwarming kleine lagere school Centrale verwarming kleine lagere school Centrale verwarming kleine lagere school Centrale verwarming kleine lagere school
Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana