Project Cerovica opgeleverd!

Het realiseren van een verwarmingsinstallatie  van een lagere school genaamd Desanka Maksimovic in Cerovica is met bijzonder veel dank ontvangen.

Via een plaatselijke installateur, die al vaker voor de stichting Warmte voor de Kinderen heeft gewerkt, is er weer een nette installatie gemaakt. Een hout CV ketel van 50 kW en 12 radiatoren met de benodigde accessoires.

De afspraak was dat de school voor een  degelijke geïsoleerde schoorsteen ging zorgen. Die afspraak is dan ook 100% nagekomen. Zie hieronder het resultaat.

Bij de oplevering waren  alle kinderen aanwezig ,waarvan velen in traditionele klederdracht  hun dank betuigden, door o.a. voordrachtjes en volksdansjes te doen. Bijzonder aardig was de verwelkoming met een opschrift in het Nederlands.
 

Na een toespraak en een hartelijk dankwoord van algemeen directeur Alleksandar Ristic was er nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Kortom, een zeer geslaagd project door met voor ons simpele middelen er voor te zorgen dat deze kinderen  aankomende winter en ook daarna er warmpjes bij zitten.

Om in de toekomst nog meer van dit soort projecten te kunnen realiseren blijven we uw steun hard nodig hebben!


Tom Visser

Menu
  • Nederlands
  • English
  • Romana